Kdaj ste nazadnje podarili uporabno praznično darilo?

Prazniki so pred vrati in gotovo že razmišljate, kaj podariti svojim najbližjim. Ponudbe je ogromno, od oblačil in obutve, do elektronike in igrač. Pogosto se zgodi, da ne zadenete najbolje in darila hitro romajo na polico. Želite letos izbrati darilo, ki bo gotovo maksimalno izkoriščeno in bo v uporabi 5 let in več?

Zakaj je stol odlična izbira za darilo? Med drugim tudi zato, ker si ga večina med nami ne bi kupila samih sebi. A ko enkrat sedimo na kakovostnem stolu je razlika očitna in ne želimo si več nazaj. Bolj praktično in uporabno darilo, ki bo obdarovancu služilo še vrsto let, boste težko izbrali.

Veseli ga bodo tudi šolarji, dijaki in študenti. Včasih je zelo težko ostati osredotočen na učenje in neudoben stol pri tem prav nič ne pomaga. Po opravljeni nalogi pa bo stol odlično opravil svojo nalogo pri igranju računalniških iger.

V veselem decembru smo tudi sami praznično razpoloženi, zato smo za vas pripravili božični popust. V košarici vpišite kodo ITREK2020 in si zagotovite 10 % popust. Pozor, akcija velja le ob vpisu kode v decembru!

Za tiste, ki vam bolj ustreza plačilo na obroke pa smo pripravili možnost plačila brez obresti in brez pologa z LeanPay. Stol Ergovision je lahko vaš že za 16,67 € na mesec!

Letošnje praznike podarite darilo, ki bo obdarovanca razveseljevalo še leta. Podarite stol Ergovision iTrek!